Om oss

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål og for å høre hvordan våre talent- og karriereeksperter kan hjelpe deg med å tilpasse din talentstrategi til din virksomhetsstrategi.

Kontakt oss

Forbered arbeidsstyrken din for i morgen - i dag

Right Management ble etablert i 1980, og har mer enn 40 års erfaring fra å støtte og utvikle medarbeidere og ledere. Vi finner ny jobb til 40.000 mennesker hver dag, gjennomfører over 12 millioner intervjuer per år og har hjulpet mer enn 3,5 millioner mennesker å finne sine nye roller.

Våre verdier

 

Hos Right Management kommer våre kunder først.Vi fokuserer på datadrevet innsikt for at våre løsninger skal være tilpasset hver enkelt organisasjons spesifikke behov. Sammen kan vi tilpasse talentstrategi med forretningsmessige mål for i dag og for en fremtid i endring.

 • arrow

  Mennesker

  Mennesker er grunnlaget for enhver organisasjon. Mennesker som utvikler ferdigheter, utvikler sin karriere og trives i jobben sin, skaper vekst i virksomheten.

 • plus

  Kunnskap

  Kunnskap gjør oss sterkere. Ved hjelp av assessment og datadrevet innsikt, kan vi bedre forstå hva som driver mennesker og virksomheter. Dette skaper bedre muligheter for hver enkelts karriere og virksomhetens fremtid.

 • arrow

  Innovasjon

  Akkurat som vi hjelper våre kunder med utvikling, prøver vi også hele tiden å utvikle oss og innovere. Vi samarbeider med de beste leverandørene innen teknologi og tilbyr skalerbare løsninger som holder tritt med det stadig skiftende teknologilandskapet.

Talent Solutions hjelper virksomheter med å tilrekke, lede og utvikle talenter, for å sikre rett kompetanse idag og i fremtiden. Vi tilbyr løsninger som:

 

Recruitment Process Outsourcing – outsourcing av skalerbare rekrutteringsløsninger

 

Talent Based Outsourcing og Talent Based Outsourcing IT – kompetansebasert outsourcing

 

TAPFIN MSP – ressursoptimering

 

Right Management er en ledende global leverandør av konsulenttjenester innen omstilling (outplacement), karriereutvikling, coaching og lederutvikling.