RightCoach™ - virtuelle coachingprogram tilpasset dine behov

Vi har over 35 års erfaring med å levere bransjeledende coachingløsninger. Våre virtuelle coachingprogrammer er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, og programmene gir deg innsikt om din arbeidsstyrke og utvikler dine talenter.

Kontakt oss

Vi introduserer RightCoach™ - virtuell coaching 

Med RightCoach ™ tar de ansatte ansvar for egen utvikling. Coachingtimer bookes digitalt hvor de ansatte velger tid, emne og coach tilpasset deres behov. Gjennom RightCoach ™ tilgjengeliggjør vi enkelt vår ekspertise innen coaching for ledere på alle nivåer i din organisasjon.

Våre coacher (konsulenter)

Med tilgang til vårt globale nettverk med mer enn 1 000 coacher, kan de ansatte velge coach som samsvarer med deres behov enten det er basert på bransje, merkevarekompetanse eller erfaring fra toppledernivå.

  • Global sertifisering

    Alle coacher tilgjengelig via RightCoach ™ er kvalifiserte coacher og har vært gjennom en grundig referanseprosess spesifikk for Right Management. De har minimum 5 års coachingerfaring og har erfaring fra lederposisjoner. Rollen har også et krav om kontinuerlig faglig utvikling.

  • Fleksible løsninger

    Ansatte kan velge samme coach til hver coachingøkt eller velge ny hver gang, avhengig av hvilke utviklingsbehov de har.

  • Leveranse med høy kvalitet

    Vi bruker Touchpoint-undersøkelser og Net Promoter Scoring (NPS) for å evaluere og sikre at våre coacher leverer høy kvalitet til alle.